Saturday, January 1, 2011

Award di tahun baru!!


assalamualaikum dan selamat tahun baru

hari ni boleh terbangun lambat plak.. yelah semalam kan new year.. mesti nak kena sambut.. takkan nak dok umah je kan.. tapi malang betul lar semalam, cadang nak gi icity tgk bunga api tapi hajat tak kesampaian.. tersangkut pula kat jam kat highway.. arghh!!! tensionnya.. last2 sambut dalam kereta je.. =(
 erm takpelah menda dah lepas kan.. actuaally bukan nak citer ttg semalam kat sini.. just nak bgtaw apa yg jadi je smlm.. ok berbalik pada award nie.. pagi2 je tgk kat chat box K.A dah kena tagged dgn nelly..
thanks ya.. K.A akan buat yg terbaek punya.. heheh.. =)

1) Adakah awk sudah follow nelly???
 :: ermmm.. opcozlar sudah!! heheh =)

2) Apakah azam di tahun 2011 awak??? berikan 3 azam..
:: *berfikir sejenak.. haa...
- nak abiskan dip untuk sem last nie dgn jayanya
- nak dapat kerja yg terbaek lpas abis dip
- dan yg paling penting nak jadi seorang mukmin yg sejati. insyaallah..

3) Apakah awak still couple/akan couple dgn org tuh pd 2011 nie??
:: mcm mane nak ckap eks.. erm disini hanya mampu kata jodoh tak panjang.. huhuh..

4) Apakah perasaan awak tentang umur awak yg semakin TUWE??
:: arghhh!!! omg.. dah tuwelah.. haish.. xpe.. umor je tuwe, tpi muka still muda.. =)
perasaan eks.. erm.. harap lpas nie segala apa yg jadi sampai 2011 dijadikan sbg iktibar utk kita menjadi lebih dewasa.. bangga menjadi dewasa skunk.. hehehe.. =)

5) Tag 5 orang yang awak syg/blog awak rasa cantik..
:: oleh kerna blog nie baru lagi, so K.A tagged je sape2 eks... nie ha blog2 yg bertuah sgt.. hahah..





8 comments:

  1. http://shesnotgossipgirl.blogspot.com/2011/01/ka-bagi-queen-f-award-tahun-baru.html

    done.. :)

    ReplyDelete
  2. cepatnya kamoo buat??? ok2.. nanti K.A gi tgk..

    ReplyDelete
  3. semoga azam awk tercapai..
    amin
    :)

    ReplyDelete
  4. amin =)
    mudah-mudahan begitulah..

    ReplyDelete
  5. thanks bg award ni!hihi.nt MERAH buat yooo!

    ReplyDelete