Wednesday, January 5, 2011

Aku Lulus ^^,


Akhirnya semalam K.A berjaya juga mendapatkan lesen P
hahahha... nie tulis pown sbb terlebih excited..
yelah, ingat memang dah tak lulus..
dahlah awal2 hand brake lupa nak turunkan..
K.A dengan selambanya main jalan je..
last2 senyap.. senyap sbb mati enjin.. hahahah...
pastu dgn langgar batunya..
kalo batu kecik xpe, batu besar tuh..
abg JPJ tuh dah tegur dah "batu tuh!!"
K.A lak menganguk "ahaa batu tuh"
dgn muka tak bersalah pegi langgar batu besar tuh..
gedegang!!! erm.. lantaklah.. benda dah jadi..
sbnrnya K.A mmg nak elak.. 
tpi keta sebelah laju, so langgar jelah..
tapi nasib baik abg JPJ tuh baik
mmg masa awal2 dah kecewa dah..
ingat mmg fail lar nie..
tapi alhamdulillah, lulus jugak akhirnya..
terima kasihlah kpd blogger dan teman2 K.A yg mendoakan K.A..



mula2 dah cuak dah sbb time nie budak2 baru balik sekolah.. abislah kalo ade yg terlanggar.. tapi nasib baik semua berjalan dengan lancar..


tapi selepas selesai je semua mulalah K.A berlagak.. hahahahha...haish.. teruknya..



habis kena kutuk kaw2 ngan member.. actually K.A excited terlebih je.. tu saje wat status mcm tuh..

alhamdulillah.. selesai semua kerisauan dalam hidup K.A..
selepas nie tinggal nak concentrate pada study je..
 kejar cita2, kejar impian, then kejar cinta..
kejar cinta?? dah xpenting dah kot.
dua yang depan tuh kena kejar dulu...
aku bukanlah terbaik tuk menjadi yang terbaik 
tapi aku akan cuba jadi yang terbaik dari yang terbaik..
Insyaallah..

4 comments:

  1. thanks nelly..
    erm.. patot excited nie dua tahun lepas..
    tapi dah tuwe2 bru nak excited.. heheh.. =)

    ReplyDelete
  2. hahaha... yeaa yeaa.. jom jalan2.. hehehe.. =)

    ReplyDelete